Украинският президент Володимир Зеленски е предоставил списък с нужното на

...
Украинският президент Володимир Зеленски е предоставил списък с нужното на
Коментари Харесай

Зеленски е дал списък какво е нужно за украинската армия

Украинският президент Володимир Зеленски е дал лист с нужното на украинската войска въоръжение при визитата си в България през вчерашния ден. Това стана ясно от министъра на защитата Тодор Тагарев, представен от Българска национална телевизия. 

„ Те ни предоставиха един лист. Това е един от следващите описи, който получаваме “, изясни министърът и добави, че описът, възложен от Зеленски, ще има приоритет при разглеждането. 

Тодор Тагарев удостовери, че в листата има тежка бронирана техника и Противовъздушна отбрана системи и посочи, че в него не се желаят летателни средства. „ Украйна има големи потребности. Войната върви с цялостна мощ на фронта. Както Володимир Зеленски сподели и в обществените си изяви - те употребяват хиляди снаряди дневно и доста други неща са нужни “, разяснява министърът. 

Попитан тормози ли ни нещо в този лист и можем ли да го осъществим, Тагарев сподели:

„ Не е въпросът нещо да ни тормози. Ние разбираме потребностите на Въоръжените сили на Украйна. Въпросът е кое е в нашите благоприятни условия. Какво бихме могли да дадем и при какви условия “.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР