Украинският президент Володимир Зеленски е дал под наем луксозната си

...
Украинският президент Володимир Зеленски е дал под наем луксозната си
Коментари Харесай

Зеленски е дал под наем вилата си в Тоскана на руснаци за 50 000 евро: италиански медии

Украинският президент Володимир Зеленски е дал чартърен първокласната си вила в Тоскана на руснаци за месец август, заяви италианският вестник Il Tirreno. Междувременно Зеленски прикани водачите на Европейски Съюз да отхвърлят визи на съветски туристи.

Според следствието на италианските публицисти съветска двойка, живееща в Лондон, е наела вилата за голямата сума от 50 000 евро. Вилата, ситуирана в крайморския град Форте дей Марми, е била купена от Зеленски за четири милиона евро, до момента в който украинският водач към момента е бил артист, твърди изданието.

Снимки, оповестени в обществените мрежи от двойката, удостоверяват, че са отседнали в парцела на Зеленски, показва Il Tirreno.

Corriere Della Serra, различен италиански вестник, се е свързал с брокера, ръководещ парцела, който е коментирал: „ Наемателите не са руснаци, само че не мога да кажа повече, тъй като поверителността ми пречи. “ Вестникът обаче написа, че наемателите евентуално са от съветски генезис, „ само че от дълго време имат местожителство и може би британско поданство “.
Източник: obektivno.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР