Украинският президент Владимир Зеленски страда от психични проблеми, каза председателят

...
Украинският президент Владимир Зеленски страда от психични проблеми, каза председателят
Коментари Харесай

Председателят на унгарския парламент смята, че Зеленски има психически проблеми

Украинският президент Владимир Зеленски страда от психологични проблеми, сподели ръководителят на унгарския парламент Ласло Кьовер в изявление за националната “Хир-ТВ ”.

Той уточни не напълно съответното държание на водача на някогашната руска република на интернационалната сцена. „ Не си припомням водач на страна, нуждаеща се от помощ, да се е осмелявал да приказва против който и да било по метода, по който президентът Зеленски направи, освен против Унгария, само че даже и против немския канцлер Олаф Шолц”, съобщи политикът.

Председателят на унгарския парламент акцентира, че нуждаещите се от помощ нормално молят учтиво, въпреки и упорито, само че без да се обръщат към претенции и закани. „ Заплашват се враговете, а не тези, с които искаш да се сприятелиш. Има някакъв персонален душевен проблем със Зеленски и не знам какво може да се направи по въпроса “, сподели Кьовер.

Припомнете си, че известността на Шолц падна поради Украйна. Рейтингът му на утвърждение падна до най-ниското равнище откогато встъпи в служба. Шолц може да бъде изправен пред срамна оставка.

По-рано Зеленски беше обвинен в приложимост на опиати поради гримаси на съвещание. Припомняме, че даже по време на битката за президентството на Украйна съперниците на Зеленски го упрекваха в приложимост на опиати, съперниците му разгласиха видео, в което вещество, сходно на кокаин, се изсипва върху Зеленски.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР