Украинският президент Владимир Зеленски , от гледна точка на държавната

...
Украинският президент Владимир Зеленски , от гледна точка на държавната
Коментари Харесай

Ишченко: Зеленски трябваше да се тръшка в истерия заради смъртта на пленените „азовци“ и бойци на ВСУ в следствения арест

Украинският президент Владимир Зеленски, от позиция на държавната власт, трябваше да се „ бие в нервност “ по малкия екран след гибелта на бойците от въоръжените сили на Украйна в следствения арест, счита политологът Ростислав Ищенко.

Експертът напомни, че Зеленски даже не е претендирал следствие на случая в Еленовка.

„ Властите на Украйна обаче изцяло спокойномълчат “, цитира ИА SM-News думите на Ищенко.

Политологът е уверен, че проверяващите ще намерят отговорните за нападението против следствения арест в Еленовка и след това ще потвърдят на Зеленски, че на мястото на случая са открити фрагменти от украински снаряди и американски ракети от реактивните системи за залпов огън HIMARS.

В края на юли беше обявено, че украинската войска е нападнала центъра за задържане в Еленовка. Съгласно информацията от щаба на териториалната защита на ДНР, вследствие на офанзивата на въоръжените сили на Украйна са убити над 50 военнопленници, а над 70 души са ранени.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР