Украинският министър на външните работи Дмитрий Кулеба заяви, че Украйна

...
Украинският министър на външните работи Дмитрий Кулеба заяви, че Украйна
Коментари Харесай

Украйна иска преки преговори между Путин и Зеленски


Украинският министър на външните работи Дмитрий Кулеба съобщи, че Украйна желае да организира директни диалози сред президента Владимир Зеленски и съветския му сътрудник Владимир Путин, защото Путин е този, който взема окончателните решения.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2046
" Отдавна желаеме директен диалог ", съобщи Дмитрий Кулеба по време на телевизионно присъединяване, заяви Анадолската организация, представена от Нова телевизия.

Като означи, че Зеленски не се опасява от нищо, в това число и от директен диалог с Путин, той сподели: Ако Путин не се опасява от нищо, дано пристигна, да седне и да беседва.

Войната на Русия в Украйна, която стартира на 24-ти февруари, провокира интернационално наказание и докара до финансови наказания против Москва. Тя провокира отлив на международни компании от Русия.

По данни на Организация на обединените нации от началото на войната в Украйна са починали минимум 406 цивилни жители, а други 801 са били ранени. Международният орган обаче твърди, че изискванията на място са " затруднили инспекцията " на същинския брой на цивилните жертви. Повече от 1,7 милиона души са избягали в прилежащи страни, заяви Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР