Украинският министър на отбраната Алексий Резников разказа какво, според него,

...
Украинският министър на отбраната Алексий Резников разказа какво, според него,
Коментари Харесай

Украйна се опита да обясни целта на движението на руските войски

Украинският министър на защитата Алексий Резников описа какво, съгласно него, реализира Русия благодарение на придвижването на войските.

Резников счита, че Москва " към момента не е взела решение " за осъществяване на военна интервенция. Той изрази вяра, че сходно решение няма да бъде признато. Министърът счита, че „ Русия се пробва на първо място да заеме мощна позиция за договаряния с Вашингтон и европейските страни “. Той сподели, че " опасността от навлизане " може да бъде употребена " за тестване на единството " на НАТО и Европейски Съюз, съобщи ТАСС, цитирайки Фигаро.

Във вторник Резников сподели, че не би трябвало да се паникьосваме поради допустима ескалация в Донбас. Говорителят на президента Дмитрий Песков отхвърли подправените обвинявания против Русия за нахлуване на Украйна. Той изясни още, че съветските войски се намират на съветска територия покрай украинската граница заради напрегнатата конюнктура, недружелюбната атмосфера, основана от разнообразни учения на НАТО. Неведнъж е подчертавано, че Русия няма да нападна никого.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР