Украинският генерал Игор Романенко заяви, че Русия разработва план да

...
Украинският генерал Игор Романенко заяви, че Русия разработва план да
Коментари Харесай

Украински генерал хвърли "бомба"! Русия нахлува през степите с помощта на... подводници

Украинският военачалник Игор Романенко съобщи, че Русия създава проект да нахлуе в Украйна, употребявайки подводни лодки на Черноморския флот. Такава фантастична версия той огласи в изявление за изданието " Апостроф ".

Според Романенко в интервенцията щели да се задействат подводници с ракети на борда, които щели да се придвижват.... на сушата.

" Нови дизелни лодки с крилати ракети - белким това е отбранително оръжие? " Така задава риторичния си въпрос генералът и предлага на всички да се замислят.

Най-вероятната цел на сходно, митично " завладяване " съгласно Романенко е Херсонската област, ситуирана в съседство с Крим.
Офицерът отхвърля да назове източниците, които стоят зад сходни фантасмагорийни изказвания. Също по този начин не разкрива и какви са периодите на интервенцията.

Междувременно стана известно, че Военномороските сили на Украйна желаят да употребяват по отношение на Русия тактиката на " вълчата глутница ". По сходен метод е работило по време на Втората международна война командването на подводния флот на Германия. Тактиката на този боен прийом е да бъде осъществена едновременна офанзива на един огромен съветски транспортен съд благодарение на няколко леки бронекатера.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР