Украинският боксьор и шампион на WBA Super, WBO, IBO, IBF

...
Украинският боксьор и шампион на WBA Super, WBO, IBO, IBF
Коментари Харесай

Александър Усик: Искам Дионтей Уайлдър в САЩ

Украинският боксьор и първенец на WBA Super, WBO, IBO, IBF в тежка категория Александър Усик разяснява решението на Тайсън Фюри да се бие с Антъни Джошуа. В последните дни се приказва интензивно за тази борба.

Джошуа одобри изискванията на Фюри, а мачът им би трябвало да се организира през декември във Англия. Залогът ще бъде купата в тежка категория на WBC. Антъни няма какво да губи в тази среща. Той може единствено да завоюва, тъй като в случай че завоюва купата на WBC, тогава ще си подсигурява пердах с Александър Усик. Украинската звезда отвърна Фюри и показа, че желае да се бие с Дионтей Уайлдър в Съединени американски щати.

„ Нe мисля по отношение на борбата сред Фюри и Джошуа. Не ми пука. Сега екипът ми работи, единствено с цел да ме върне назад на кръга. Единственият проблем е, че Фюри не разрешава на почитателите да видят една от най-хубавите борби в историята. Така че виновността е единствено негова. Разбира се, той може да се бие с който си желае. Мисля, че от спортна позиция това не е напълно вярно. С кого бих желал да се удрям? Искам да се удрям с Дионтей Уайлдър. Тази борба най-вероятно ще се организира в Съединени американски щати. ”, цитираха думите на Усик от The Ring.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР