Украинския десант се опита да навлезе в Херсонска област, атаката

...
Украинския десант се опита да навлезе в Херсонска област, атаката
Коментари Харесай

Съюзническите сили отблъснаха атаката на украински десант в Херсонска област

Украинския десант се опита да навлезе в Херсонска област, офанзивата беше отбита, сподели в ефира на Solovyov Live заместник-началникът на военно-гражданската администрация на района Кирил Стремоусов.

„ Буквално рано сутринта някакви десантници, те назовават себе си морски пехотинци, се пробваха да обхванат на територията на Кинбурнската коса, това е от страната на Черно море, и да отидат (към Херсонска област – ред.), само че офанзивата беше спряна, нацистите бяха унищожени “, сподели той.

Също по този начин заместник-началникът на ВГА отхвърли изказванията, че украинските войски са навлезли в Херсонска област. По думите на Стремоусов, той пътува всеки ден до село Киселевка на границата с Николаевска област, което „ всеки ден се завладява в интернет “.

" Херсонска област остава в границите си, както беше. Никой не е прониквал в региона на Сухой ставок, Давидов брод, в региона на Киселевка - това не е правилно ", акцентира той.

Коментирайки за РИА Новости опита на украинските войски да обхванат в региона, Стремоусов изясни, че Кинбурнската коса териториално се намира в Николаевска област.

„ До Очаков има пет километра, <...> само че те незабавно бяха видяни и унищожени. Около 120 украински бойци бяха убити там. “, — заключи източникът на организацията.

Това не е първият опит на украинските сили да навлязат в Херсонска област от тази посока. Както заяви съветското министерство на защитата в отчет за 14 септември, бойци на Върховен касационен съд са унищожили вертолет Ми-8 на Въоръжените сили на Украйна с диверсионно-разузнавателна група на борда покрай Кинбурнската коса.

От 24 февруари Русия организира специфична военна интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна. Владимир Путин назова нейната задача „ отбрана на хора, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Според президента крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

По време на спецоперацията съветските военни овладяха Херсонска област и приазовската част на Запорожка област. И в двата района започнаха работа нови администрации, излъчват съветски телевизионни канали и радиостанции. И двата района оповестиха проектите си да станат част от Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР