Украинските войски вече са в Херсон. Това става ясно от

...
Украинските войски вече са в Херсон. Това става ясно от
Коментари Харесай

Украинските сили вече са в Херсон

Украинските войски към този момент са в Херсон. Това излиза наяве от фотоси, споделени в обществените мрежи, чиято геолокация бе открита в районната столица.

Русия: Завършихме изтеглянето от Херсон. Не допуснахме никакви загуби

Въоръжените сили на Руската федерация са трансферирали всички военнослужещи на левия бряг на Днепър, без да позволен никакви загуби. Това заяви в петък представителят на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков, съобщи ТАСС, представен от Българска телеграфна агенция.

" На херсонското направление през днешния ден в 05:00 московско време завърши прехвърлянето на подразделения на съветските войски на левия бряг на река Днепър. На десния бряг не остана никаква военна техника или въоръжение. Не бяха позволени загуби в персоналния състав, въоръжението, военната техника и материалните средства на съветските войски ", сподели той.

Конашенков посочи, че всички съветски военнослужещи са минали на левия бряг на Днепър. Цивилните, които пожелаха да изоставен десния бряг на Херсонска област, са получили помощ при евакуацията, увери генералът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР