Украинските войски съобщиха, че се бият с руски бронирани части

...
Украинските войски съобщиха, че се бият с руски бронирани части
Коментари Харесай

Украинските войски съобщиха, че се бият с руски бронирани части северозападно от столицата Киев

Украинските войски оповестиха, че се бият с съветски бронирани елементи тази заран на две места - Димер и Иванков, надлежно на 45 и 80 км северозападно от столицата Киев, съобщи Франс прес.

" Въздушно-десантните войски на въоръжените сили на Украйна водят боеве към обитаемоте места Димер и Иванков, където са пристигнали огромен брой противников танкове ", заяви армията на страницата си във Facebook. Украинските сили оповестяват, че са спрели настъплението на " превъзхождащите противников сили " на река Тетерив, съобщи ДПА.

Мостът през реката е опустошен, се добавя в известието. Руските сили са направили въздушни удари против редица украински градове. Репортер на ДПА заяви, че в Киев още веднъж е отекнал писък на сирени.

Градските управляващи приканиха всички жители да потърсят сигурни убежища. Много хора се крият в метрото на столицата - град с 2,8 милиона поданици. Според известия на медиите съветските сили са атакували летище в западния град Ровно.

Съобщава се за сражения и в Суми на североизток, покрай границата с Русия. Тези известия не могат да бъдат доказани от самостоятелен източник, отбелязва ДПА.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР