Украинските войници „дъвчат и задушават руските окупатори“, докато Зеленски цитира Ейбрахам Линкълн

...
Сред документите, които видях днес в Националния архив, беше телеграмата
Коментари Харесай

„Сред документите, които видях днес в Националния архив, беше телеграмата на Ейбрахам Линкълн до генерал Грант“, публикува той.

„Вдъхновяващ документ. „Дръжте се с хватка на булдог, дъвчете и давете колкото е възможно повече“ – думите на президента Линкълн отразяват смелостта и вярата, които помогнаха на Америка.

Анализ:
Зеленски опасенията със САЩ са по-дълбоки от просто бавната доставка на оръжия

„Думите на президента Линкълн отразяват точно как се бият украинците.

„В нашите победоносни битки за Киев, Харков и Змийския остров през Черно море. В нашата битка за Бахмут, където нашите войници напират напред, независимо от всичко. В нашата битка за всяка педя украинска земя.

Бунтът на твърдолинейните републиканци затваря Камарата на представителите на САЩ до следващата седмица

„Всеки ден от тази война украинските войници се държат с хватката на булдог. Те дъвчат и задушават руските окупатори, доколкото е възможно."

Зеленски: Посещението в Белия дом е „много важно"

Прочетете още:
Защо непоколебимата подкрепа на Полша за Украйна достигна точка на пречупване
Уравновесеността, присъствието и убеждаването на Зеленски може да се окажат ключови за Украйна при решаващите преговори във Вашингтон

По време на по-ранна среща в Белия дом Джо Байдън обеща нов пакет от военна помощ на стойност 325 милиона долара (244 милиона паунда), който ще включва оръжия и противовъздушна отбрана.

Г-н Байдън увери украинския президент, че „американският народ е решен да се погрижи да направим всичко възможно, за да гарантираме, че светът е с вас“.

Г-н Зеленски също се сблъска с въпроси от политици от долната камара на Конгреса относно парите, изпратени досега от САЩ за подпомагане на борбата със силите на Владимир Путин.

Изображение: Нов пакет от военна помощ за Украйна ще бъде обявен от Джо Байдън

Камарата на представителите Говорителят Кевин Маккарти, който среща опозиция сред крайнодесните републиканци, обединени от бившия президент Доналд Тръмп относно подкрепата за Украйна, попита г-н Зеленски: „От какво се нуждаете и какъв е вашият план за победа?“

Г-н Маккарти похвали отговорите казват, че е „чул много положителни неща“.

По отношение на пътя напред за контранастъплението на Украйна, г-н Зеленски призна, че „е трудно... да се преодолее укрепената [руска] отбрана“, Independent каза сенатор Ангъс Кинг.

"Те вярват, че ще постигнат бавен, но стабилен напредък, но няма да е бързо", добави г-н Кинг.

Русия нанесе най-тежките си удари в месец в украински градове часове преди пристигането на г-н Зеленски в Конгреса, убивайки множество цивилни и причинявайки масово унищожение.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР