Украинските военни да вземат властта в страната в свои ръце.

...
Украинските военни да вземат властта в страната в свои ръце.
Коментари Харесай

Путин призова украинските военни да вземат властта в страната

Украинските военни да вземат властта в страната в свои ръце. Това известие, представено от РИА Новости, на съветския президент Владимир Путин идва съвсем незабавно откакто неговият представител Дмитрий Песков съобщи, че Путин има подготвеност да изпрати съветска делегация за договаряния с Украйна в беларуската столица Минск.

" Изглежда, че ще ни бъде по-лесно да се споразумеем, в сравнение с с тази тайфа наркомани и неонацисти, които се заселиха в Киев и взеха за заложници целия украински народ ", сподели той.
 Танкове влязоха в столицата Киев
Танкове влязоха в столицата Киев

Градът стъпи във фаза на защита

Руският държавен глава също по този начин прикани украинските бойци да не разрешават на радикалите да употребяват цивилни като жив щит.

По-рано Министерството на защитата съобщи, че управляващите в Киев са сложили артилерийски ракети Град в жилищни региони на украинската столица . В същото време през цялото време на интервенцията ведомството неведнъж съобщи, че няма да нанася удари по цивилни.
 Танкове влязоха в столицата Киев
Танкове влязоха в столицата Киев

Градът стъпи във фаза на защита

Официалният представител на министерството на защитата на Русия генерал-майор Игор Конашенков сподели, че военнослужещите от въоръжените сили на Украйна в Донбас на практика не оказват опозиция . Боевете се водят главно от национални батальони.

Вчера, 24 февруари 2022 година, съветският президент Владимир Путин разгласи нахлуването в Украйна, определяйки го като специфична военна интервенция в Донбас. Путин тогава увери, че проектите на Москва не включват окупацията на Украйна, а единствено нейната демилитаризация и денацификация.
 Путин публично стартира война против Украйна Обновена
Путин публично стартира война против Украйна

Очевидци оповестяват за гърмежи в украински градове…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР