Украинските власти съобщиха, че Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са

...
Украинските власти съобщиха, че Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са
Коментари Харесай

Украйна: Повредихме втори мост над Днепър

Украинските управляващи оповестиха, че Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са блъснали втори мост над Днепър в региона на водноелектрическата централа " Каховка " , вследствие на което той е станал негоден , заяви ръководителят на регионалната администрация на Херсонска област Ярослав Янушевич, представен от Руската работа на Би Би Си.

Информацията за офанзивата на моста се удостоверява и от украинското оперативно командване " Юг ". " Нашето огнево ръководство на транспортни и логистични пътища във краткотрайно окупираните територии на Херсонска област докара до привеждане на положението на моста в региона на Каховската водноелектрическа централа като негоден. Попадението е тъкмо и дейно, " се споделя в изказване на украинската войска.

Засега обаче няма независмо потвържедение на тази информация, предизвестява Би Би Си, като прецизира, че това не постоянно е допустимо в изискванията на военни дейности.

По-рано въоръжените сили на Украйна през Днепър край Херсон, като за това, както беше обявено, те използваха предоставените от Съединени американски щати реактивни системи за залпов изстрел HIMARS, които имат висока акуратност и огромен обхват.

Подобно на Антоновски, мостът в региона на Каховската водноелектрическа централа се употребява от съветските военни за доставяне на войските и доставка на съоръжение от левия бряг на Днепър, който те управляват по-добре и който граничи с Крим.

Това удостоверява опасността, която Русия усеща от по-големия обхват и акуратност на системите, които Украйна получи от западните си сътрудници, твърди Министерството на защитата. В края на краищата, откогато Украйна получи , които ѝ разрешават да нанася удари на по-големи дистанции, украинските сили бомбардират съветски бази и значими точки от маршрутите за доставки - като мостове - в окупираните територии.
 Украйна: Унищожихме повече от 100 съветски бойци в Мелитопол с HIMARS
Украйна: Унищожихме повече от 100 съветски бойци в Мелитопол с HIMARS

Русия употребила безсистемно остарели противопехотни мини
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР