Украинските власти призоваха гражданите в окупираните от Русия територии да

...
Украинските власти призоваха гражданите в окупираните от Русия територии да
Коментари Харесай

Украйна призова гражданите в окупираните територии да не участват в руските избори

Украинските управляващи приканиха жителите в окупираните от Русия територии да не гласоподават на плануваните от окупационните управляващи избори и, в случай че е допустимо, да изоставен района , осведоми Руската работа на Би Би Си.

" Руснаците започнаха да организират във краткотрайно окупираните територии ", сподели украинският Център за национална опозиция (ЦНС) в четвъртък.

В Русия единият ден за гласоподаване ще се организира на 10 септември. В окупираните територии, съгласно ЦНС, " изборите " могат да стартират авансово, още на 2 септември . Центърът твърди, че и в този момент " членове на изборната комисия ", съпроводени от съветски бойци, обикалят домовете на украинците, с цел да разпознават искащите да гласоподават.

Така беше предходната година на, които Киев и западните страни отхвърлиха като недействителни.

" Руснаците се нуждаят от тази дълготрайна скица, с цел да скрият изборната интензивност и неналичието на интерес на локалните поданици към " гласуването ", споделиха от ЦНС.

" Призоваваме украинците да не отварят вратите си за окупаторите и, в случай че е допустимо, да изоставен района или домовете си за интервала на " предварителното гласоподаване ", се споделя в изказване на Центъра.

В края на септември предходната година Русия разгласи за част от личната си територия, откакто в окупираните региони на Украйна, които Киев и Западът жигосаха като противозаконни и насилствени.

През 2014 година, след проведен тъкмо по подобен метод референдум, . Преди да нахлуе в Украйна на 24 февруари съветският президент - Донецк и Луганск.
 Забележителната резистентност на Украйна може да се окаже решаваща в дългата война с Русия
Забележителната резистентност на Украйна може да се окаже решаваща в дългата война с Русия

Украинците са добре осведомени с геноцидната стратегия на Русия, а съветският деспот интензивно се готви за дълга война
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР