Украински военен самолет се разби близо до Киев. Това съобщи

...
Украински военен самолет се разби близо до Киев. Това съобщи
Коментари Харесай

Украински военен самолет се разби близо до Киев, петима загинаха


Украински боен аероплан се разруши покрай Киев. Това заяви Държавната работа за изключителни обстановки на Украйна, която разгласява фотоси от мястото на случая. По данни на службата при случая са починали петима души.

На борда на самолета е имало общо 14 души и всички смъртни случаи са породени от пожар, който е почнал след спешното кацане на самолета, се споделя в известието.

Информацията идва на фона на специфична интервенция на съветските въоръжени сили в Донбас, разпоредена рано сутринта от президента Владимир Путин. Президентът съобщи, че обстановката с донбаските републики, която той неведнъж е определял като " геноцид ", е станала сериозна и изисква намесата на Русия.

Русия призна Донецката и Луганската национална република (ДНР и ЛНР) на 21 февруари, подписвайки с тях контракти за другарство, които разрешават на Москва да употребява въоръжените си сили за отбрана на републиките в Донбас.

Западните страни осъдиха както признаването на ДНР и ЛНР, по този начин и започването на специфичната интервенция в Донбас от страна на Русия, наричайки я " инвазия ". Те дадоха обещание да наложат нови " строги наказания " на Москва на 24 февруари.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР