Украински следователи са открили, че в ирански дронове, доставени на

...
Украински следователи са открили, че в ирански дронове, доставени на
Коментари Харесай

Уолстрийт джърнъл: Части от САЩ и Израел са открити в свалени в Украйна ирански дронове

" Украински следователи са разкрили, че в ирански дронове, доставени на съветските сили, има елементи, създадени в Съединени американски щати и Израел ", написа в. " Уолстрийт джърнъл ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7944
Според данни на американското издание инженери от Ислямската република са копирали елементи от свалени в Ирак и Сирия израелски и американски безпилотни самолети и са ги поставили в своите разработки.

" Уолстрийт джърнъл " добави: Части, създавани единствено в Съединени американски щати, са открити в няколко ирански дрона. Компанията, която създава тези елементи, разгласи, че е почнала вътрешна инспекция.

" Вашингтон наложи наказания върху търговията с Иран и е невероятно компанията да ги е продала непосредствено на близкоизточната страна ", добави медията и стартира своя версия по какъв начин детайлите са се озовали в Ислямската република. " Много евентуално Иран да е купил детайлите посредством фиктивна компания или с помощта трета страна, която да търгува и със Съединени американски щати, и с Иран ", добави изданието.

" Дроновете " Шахед (мъченик в исляма) 136 " станаха главното средство за нанасяне на въздушни удари против Украйна, макар че Москва и Техеран отхвърлят доставките на този тип апарати. В същото време обаче редица разследващи служби декларират, че разполагат с доказателства за доставките на бойните машини ", написа още " Уолстрийт джърнъл ".

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога разгласи, че въоръжените сили под негово командване ще продължат да обезвреждат летателните апарати на Русия.

" Ние подрязваме крилата на всички железни чудовища, без значение от кое място идват. Самолетите ще не престават да падат, хеликоптерите и дроновете също. Украйна обаче няма да падне ", сподели той, представен от нюйоркската медия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР