Украински ракетни удари са убили до 60 руски войници, които

...
Украински ракетни удари са убили до 60 руски войници, които
Коментари Харесай

Киев: Украинските армия уби “до 60“ руски войници при ракетни удари в Херсон

Украински ракетни удари са умъртвили до 60 съветски бойци, които са провеждали тренировки в окупиран от Русия регион в Херсонска област, заяви украински боен представител, представен от ДПА.
Прочетете още
Наталия Хуменюк, говорителка на украинското Южно командване, съобщи пред локална телевизия в Киев, че " до 60 окупатори " " не са могли да се върнат на бойните си позиции ". Тя добави, че ударите са били нанесени по време на учения на съветските военни щурмови групи в южната украинска област.

Хумянюк не посочи какви оръжия са били употребявани при нападението.

Вчера съветската работа на Би Би Си, базирайки се на източници, осведомени със обстановката, заяви, че във вторник, са били убити над 60 бойци. Тя обаче заяви, че казусът е станал на полигон в окупираната част на източната Донецка област, а не в южната част на страната. Източниците настояват, че ракетите, употребявани при офанзивата, са били изстреляни от създадена в Съединените щати ракетни системи ХАЙМАРС (HIMARS).

В продължение на към този момент съвсем две години Украйна отблъсква съветската инвазия, с помощта на помощта на Запада, включително и с модерните ракетни установки ХАЙМАРС (HIMARS), отбелязва ДПА.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР