Украински представител потвърди, че президентът на САЩ Доналд Тръмп търси

...
Украински представител потвърди, че президентът на САЩ Доналд Тръмп търси
Коментари Харесай

Тръмп търси компромат срещу Джо Байдън, потвърди украински представител

Украински представител удостовери, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп търси компромат против някогашния вицепрезидент Джо Байдън.

Правителството на Украйна чака зелена светлина от Тръмп за следствие на бизнес връзките на сина на Байдън с една от енергийните компании в източноевропейската страна.

Антон Геращенко, върховен консултант във вътрешното министерство на Украйна, заяви, че сега не се води следствие , само че държавното управление ще " ревизира ", когато администрацията на Тръмп изиска публично, осведоми The Daily Beast.

Преди дни американски медии оповестиха, че чиновник на разузнаването на Съединени американски щати е подал сигнал по отношение на диалог на Тръмп с задграничен водач . По-късно беше публикувана информация, че се отнася за Украйна и американска помощ за Киев, в случай че даде компромат против Байдън.

" Ясно е, че Тръмп търси компромат, с цел да дискредитира съперника си Байдън, да отмъсти за приятеля си Пол Манафорт, който излежава седемгодишна присъда ", сподели украинският политик пред медията.
 Тръмп изригна против
Тръмп изригна против " подправените вести ", че е дал несвоевременно заричане на непознат водач

" Някой задоволително тъп ли е да повярва "

" Не проверяваме Байдън в Украйна, защото не сме получили публична молба да го вършим ", добави Геращенко.

Руди Джулиани, юристът на Тръмп, удостовери, че е натиснал Украйна да проверява Байдън.

Украйна е подготвена да проверява връзките на сина на Джо Байдън, Хънтър Байдън, с украинската енергийна компания " Бурисма ", означи Геращенко.

Тръмп беседва с украинския президент Владимир Зеленски на 25 юли.

Междувременно Агенция Франс Прес оповестява, че Зеленски ще организира диалози с Тръмп в Ню Йорк през идната седмица. Това ще е първата им среща от встъпването в служба на Зеленски през май.

Украинският водач ще бъде в Съединени американски щати сред 23 и 26 септември, с цел да взе участие в Общото заседание на Организация на обединените нации.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР