Украински делегат удари с юмрук в лицето руски делегат по

...
Украински делегат удари с юмрук в лицето руски делегат по
Коментари Харесай

Руснак свали украинското знаме на форум в Турция и отнесе бой

Украински пратеник удари с пестник в лицето съветски пратеник по време на събиране на черноморските народи в турската столица в четвъртък, съобщи " Ройтерс ", цитира Дарик.

До случая се стигна, откакто украинското знаме беше свалено, с цел да не влезе в кадър по време на видеоинтервю с основния пратеник на Русия.

Олесандър Мариковски разгласява на страницата си във Facebook видео по какъв начин блъска руснака и си прибира синьо-жълтия байрак. Инцидентът е станал в кулоар на постройката на Народното събрание, където се организира асамблеята на Организацията за черноморско икономическо съдействие (ОЧИС).

По-рано през деня няколко украински делегати се сбиха със чиновници по сигурността, които се пробваха да ги разпилян, до момента в който проведоха митинг, викайки и държейки знамената си до водещия пратеник на Русия, до момента в който тя се опитваше да приказва пред събранието.

Снимки от безредиците бяха оповестени от турския парламент на неговия уеб страница, а Мустафа Сентоп, ръководителят на Народното събрание, насочи остри рецензии. " Осъждам това държание, което нарушава мирната среда, която Турция се пробва да откри ", сподели той.

Докато представители на 13-те страни в ОЧИС се срещнаха в четвъртък, съветските дронове продължиха да нападат украинската столица Киев. В момента няма мирни договаряния за преустановяване на войната, която опустоши украински градове, умъртви хиляди хора и прогони милиони от домовете им.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР