Украински бойци лично унищожиха немски танк Leopard 2A6. Това не

...
Украински бойци лично унищожиха немски танк Leopard 2A6. Това не
Коментари Харесай

Украински войници изгориха неволно немски танк Leopard ВИДЕО

Украински бойци персонално унищожиха немски танк Leopard 2A6. Това не се случи съзнателно, а по-скоро заради нелепост по време на офанзивата на Въоръжените сили на Украйна в Запорожка посока.

Съответният видеоклип е разполагаем на телеграм канала Avia.Pro.

Според изданието съветските въоръжени сили са ликвидирали противников бронетранспортьор " Брадли " благодарение на дрон. В същото време въоръжените сили на Украйна траяли да се движат по време на атаката с танк Leopard 2A6, по пътя на който имало аварирал БТР, който се запалил.

Екипажът на танка се опитал да мине напред, без да заобиколи авариралия бронетранспортьор, вследствие на което немският танк се запалил също. Бойната машина е съществено развалена и в този момент дейностите на екипажа провокират доста въпроси измежду специалистите.

Германските наблюдаващи на Stern считат, че в този момент " руснаците ще разглобят всичко " на изгорелия Леопард.

„ Руснаците съумяха да нанесат сериозен удар на няколко колони бронетранспортьори Брадли и немски танкове Леопард-2. Разбити и изоставени коли бяха показани от медиите. Всяка счупена кола беше снимана от разнообразни ъгли - и видеоклиповете наводниха интернет ”, оплакват се създателите.

Авторите също по този начин показаха вяра, че немски танкове няма да бъдат пуснати в борба против въоръжените сили на Украйна. Докато страховит бонус за съветските експерти ще бъде опцията да прегледат немските танкове от вътрешната страна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР