„Украинската столица е обсадена. Всички, които се опитват да напуснат

...
„Украинската столица е обсадена. Всички, които се опитват да напуснат
Коментари Харесай

Специалният пратеник на bTV: Украинската армия се готви за улични боеве в Киев


„ Украинската столица е обсадена. Всички, които се пробват да изоставен града с коли са връщани от украинската войска. Всъщност На всички изходи от града нашият екип видя танкове, бронирани машини, военни, които се прегрупираха, явно се готвеха за улични боеве “, оповестява специфичният делегат на bTV Цветана Балабанова.

„ Чуха се доста изстрели и доста гърмежи в най разнообразни квартали на Киев. По-рано кметът на Киев Виталий Кличко призна и разгласи, че в действителност столицата е във фаза защита и прикани хората да си стоят по домовете и сподели, че в действителност украинските бойци обезвреждат съветски диверсионни групи. Появиха се апели към локалните, в случай че виждат нарисувани знаци с друг цвят върху здания или други обекти да ги засипват с пръст, да ги засипват с тиня, с цел да не може по този начин по този метод те да бъдат употребявани за цели “, описа Балабанова.

Стотици хора не престават да се крият в метрото на Киев, метростанциите са отворени непрекъснато. Служителите носят на хората гореща вода, с цел да си създадат чай през нощта влаковете не се движат.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР