Украинската шоу звезда Верка Сердючка идва за голям концерт в

...
Украинската шоу звезда Верка Сердючка идва за голям концерт в
Коментари Харесай

Украинската сензация Верка Сердючка ще разпали Sofia Summer Fest

Украинската шоу звезда Верка Сердючка идва за огромен концерт в София на 25 септември, научи Lupa.bg. Певецът, чието същинско име е Андрий (Андрей) Данилко, ще направи необикновено шоу на Sofia Summer Fest в Южния парк. Очаква се Верка Сердючка и неговият бенд ще дойдат в цялостен състав и да накарат всички да танцуват, без значение дали схващат украински или не.



Шоуто на звездата от " Евровизия " е взривоопасна комбинация от известни мегахитове, комизъм и необикновено осъществяване онлайн. Ето за какво към този момент 30 години Верка Сердючка е разпродавана в най-престижните зали и арени по света.



За първи път феновете на Sofia Summer Fest ще чуят нова версия на известния шлагер от " Евровизия " - Dancing Lasha Tumbai, който от 24 февруари 2022 година - деня, в който Русия атакува Украйна, звучи единствено като Dancing Russia Goodbye.

Тази ария под ново име и с изменен текст беше изпята на концерт в киевското метро за военни, доброволци и медици на 10 юни тази година.



Част от приходите от концерта на Верка Сердючка ще отидат за потребностите на потърпевшите от войната хора в Украйна.

" Колкото по-малко облекла, толкоз по-добре. Обещаваме, че ще бъде горещо! ", приканват от екипа на украинската звезда.



Андрий Михайлович Данилко, с артистиния псевдоним Верка Сердючка, е украински артист и артист. Роден е в Полтава, Украинска ССР, на 2 октомври 1973 година От 1998 година Андрий Данилко се показва с артистичния псевдоним Верка Сердючка. Пее песни на суржик - разбъркан украинско-руски език.



През 2007 година заема второ място на състезанието " Евровизия ". През 2008 година Виктор Юшченко – някогашният президент на Украйна, присъжда на Данилко званието национален актьор на Украйна.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР