Украинската гранична служба потвърди, че наемниците на Вагнер са пристигнали

...
Украинската гранична служба потвърди, че наемниците на Вагнер са пристигнали
Коментари Харесай

Украйна с контранастъпление след повече от 500 дни от началото на войната

Украинската гранична работа удостовери, че наемниците на " Вагнер " са пристигнали в Беларус от прилежаща Русия.

A украинският президент Володимир Зеленски предизвести, че Русия хвърля всичките си запаси, с цел да попречи на войските на Киев да подхващат контранастъпление.

Президентът на Южна Корея Юн Сук-йол изненадващо дойде в Украйна за диалози със Зеленски и даде обещание 150 милиона $ филантропична помощ.

Според българския президент „ спорът сред Русия и Украйна няма военно решение “

Украйна стартира контранастъпление след повече от 500 дни от началото на войната. Основна цел е завладяването на села на югоизток и региони към град Бахмут.

През последното денонощие съветските служби оповестиха, че силите им са отблъснали украинските офанзиви в източната част на Донецка област, в това число към Бахмут.

От Пентагона пък оповестиха, че по тяхна информация частната войска към този момент не взе участие в бойните интервенции в Украйна

" Всички би трябвало да разберем доста ясно, допустимо най-ясно, че съветските сили в южните и източните ни земи вършат всичко допустимо, с цел да спрат нашите бойци. И всеки хиляда метра напред, всеки триумф на наша бойна бригада заслужава признателност ", разяснява Зеленски.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР