Украинската армия забрани на групи, доставящи помощи, и цивилни да

...
Украинската армия забрани на групи, доставящи помощи, и цивилни да
Коментари Харесай

Украйна затвори Бахмут за цивилни и хуманитарни групи - знак за възможно изтегляне

Украинската войска забрани на групи, доставящи помощи, и цивилни да влизат в Бахмут.

Мярката, която влезе в действие в понеделник, може да е сигнал, че ще се оправдае след сражения, които не престават месеци.

Аргументът са заплахите поради уличните сражения, които обаче започнаха още през лятото на предходната година. Според видеообръщение на украински пълководец в сегашната фаза " даже доброволците, идващи с положителни планове ", са застрашени. Това значи, че даже региони на Бахмут, считани за безвредни - да вземем за пример на западния бряг на река Бахмутка - към този момент не са такива за цивилни.

Киев упорства, че още държи контрола на града, а създателят на частната военна компания " Вагнер ", която води настъплението, нееднократно е казвал, че борбата е за всяка къща и улица.

Русия постепенно напредва

и праща още сили, а съветските военни, съгласно някои оценки, към този момент са обсадили града от три страни. Вчера Министерството на защитата удостовери към този момент обявеното от " Вагнер " завладяване на село Красна гора, северно от града. И английското военно разузнаване за " съвсем сигурен " прогрес на " Вагнер " на север.

Според разузнаването на Лондон няма " забележителен прогрес " в опитите на съветски войски за нахлуване на юг, до момента в който Киев продължава проведената си защита. В оповестен през вчерашния ден репортаж на Би Би Си от Бахмут обаче украински военни намерено се оплакват от дефицит на запаси - да вземем за пример муниции. Русия постепенно напредва към Бахмут, създателят.

 Киев разгласи съвсем рекордна смъртност за съветските сили, съгласно Лондон евентуално е по този начин Киев разгласи съвсем рекордна смъртност за съветските сили, съгласно Лондон евентуално е по този начин

Русия управлява главните пътища към града; Украйна ще може да се изтегли единствено на запад от града, чието довоенно население бе над 70 хиляди души, а предходната седмица украински боен заприказва за едвам 2000 цивилни, останали в града (5000 съгласно репортажа на Би Би Си). Институтът за проучване на войната също за " тактически " триумфи на съветските сили към града.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР