Украинската армия вече има легион от руски граждани, които да

...
Украинската армия вече има легион от руски граждани, които да
Коментари Харесай

Легион от руснаци мина на страната на Украйна


Украинската войска към този момент има легион от съветски жители, които да се борят против сънародниците си окупатори. Те към този момент са получили новите си униформи, оповестяват от новосформираната военна групировка в Туитър.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3899
" Днес нашият легион, като една от военните елементи на Украйна, получи украински полеви военни униформи и атрибутите на легиона " Свобода за Русия ". Сега ние ще се борим за Русия против режима на Путин в украински военни униформи със знаците на нашата нова Русия. За Русия! За волята! ", гласи известието.

Руските легионери ще се борят в редовете на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) със специфична нашивка, в която кървавото алено е изтрито от съветското знаме. Те ще употребяват новия съветски байрак, който стана известен около антивоенните митинги - бяло-синьо-бяло, написа offnews.bg.

Основната част от съветския легион са офицери от съветската войска, които са срещу политиката на съветския президент Владимир Путин и желаят страната им най-сетне да стартира да се демократизира. Доброволците към този момент са повече от 100 и не престават да се усилват. Те са изразили предпочитание първата им борба да е против " кадировските кучета " (б. ред. - пехотата на чеченския водач Рамзан Кадиров, който е най-верният съдружник на Путин).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР