Украинската армия каза днес, че е убила или ранила висши

...
Украинската армия каза днес, че е убила или ранила висши
Коментари Харесай

Украинските ракети убили или ранили „висши командири“ на руския флот

Украинската войска сподели през днешния ден, че е умъртвила или ранила „ висши командири “ на съветските военноморски сили при вчерашната ракетна офанзива против щаба на Черноморския флот на Русия в Севастопол, съобщи Франс прес.

При нападението са били убити девет и ранени 16 души, в това число генерали, съобщи по-рано началникът на украинското военно разузнаване Кирило Буданов, представен от ДПА.

Вчера назначените от Русия управляващи в града на анексирания от нея украински полуостров Крим оповестиха, че един военнослужещ е в неопределеност след офанзивата.

Твърденията и на двете страни в спора не са тествани по самостоятелен път.

„ Подробностите за офанзивата ще бъдат разкрити допустимо най-скоро, само че резултатът е десетки смъртни случаи и ранени измежду окупаторите, в това число висши командири на флота “, написа в изказването на украинската войска. Тя сподели, че нападението е било осъществено „ по време на среща на ръководители на съветските военноморски сили “.

Тази заран Севастопол още веднъж бе подложен на ракетен обстрел.

Назначените от Русия локални управляващи оповестиха за малко паника. Движението на морския пътнически превоз в Севастополския залив бе спряно, само че в това време градската администрация заяви, че то ще бъде възобновено.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg