Украинска гражданка е била убита в Турция, след като се

...
Украинска гражданка е била убита в Турция, след като се
Коментари Харесай

Турчин уби украинка по време на секс в Анталия

Украинска гражданка е била убита в Турция, откакто се съгласила да прави секс за пари с локален гражданин, оповестява Haberturk.

Инцидентът е станал в нощта на 3 септември в Анталия наоколо до плажа "Лайф парк ". Местни поданици и таксиметрови водачи се обърнали към полицията. Те се оплакали от шумни мъж и жена, като заподозрели, че става въпрос за проституция, защото двойката се усамотила зад кабина на трансформатор.

Служителите на реда, които пристигнали на мястото на съдбовния случай,, видели жена да лежи на земята и поискали от нея да се изправи, само че тя не реагирала. Оказало се, че дамата,42-годишната украинка Юлия Билехуб, е мъртва.

Малко по-късно полицията задържала турски жител по съмнение за ликвидиране. Полицаите намерели у него часовника, обеците и пръстена на умрялата.

Изяснило се, че дамата първо използвала алкохол с него, а по-късно се съгласила да прави секс за пари - за 200 турски лири (около 30 евро).

Haberturk отбелязва, че мъжът преди този момент е бил подвеждан под отговорност за разнообразни закононарушения. Сега той е упрекнат в ликвидиране и обир. Не се прецизира дали убитата жена е живяла в Турция или е пристигнала като екскурзиант.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР