Украинец бе открит мъртъв зад волана след пътен инцидент край

...
Украинец бе открит мъртъв зад волана след пътен инцидент край
Коментари Харесай

В навечерието на Нова година: Украинец е открит в преобърнат автомобил край Пловдив

Украинец бе открит мъртъв зад кормилото след пътен случай край Пловдив. Към 20 ч. в петък в РУ-Асеновград е обявено за преобърнат лек автомобил в равнища на основен път Пловдив – Хасково. Пристигналите екипи на полицията и незабавна здравна помощ установили гибелта на мъжа зад кормилото – 60-годишен украински жител. На местопроизшествието е осъществен оглед. Образувано е досъдебно произвеждане, подхванато е следствие на всички обстоятелства и условия към злополуката.
Прочетете още
В неделя, двама водачи са потърпевши при преден конфликт сред селата Рогош и Маноле. Информация за произшествието е подадена към 18.40 ч. в РУ-Труд. Според първичните данни лек автомобил „ Нисан “, ръководен от 70-годишен мъж, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и блъснал лек автомобил „ Тойота “ със 73-годишен лидер.

Под лекарско наблюдаване е оставен по-младият от участниците, а другият е освободен за домашно лекуване. И на двамата тестванията с дрегер и мил чек са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР