Указателни табели на входно-изходните артерии на града иска Бизнесът за

...
Указателни табели на входно-изходните артерии на града иска Бизнесът за
Коментари Харесай

Бизнесът иска указателни табели за Пловдив 2019

Указателни табели на входно-изходните артерии на града желае " Бизнесът за Пловдив " за идното ни домакинство като Европейска столица на културата.

От сдружението предложиха градивни ограничения по няколко значими за града тематики с входирани писма до Община Пловдив и Оперативна програма “Организация на придвижването “.

Сред тях е въвеждането на еднопосочно придвижване по вътрешнокварталните улици, по сходство на доста огромни европейски градове, което ще облекчи водачите и ще понижи доста конфликтните обстановки. Сдружението предлага съответен пилотен план да се вкара в сектора сред бул. „ Васил Априлов “, бул. “Пещерско шосе “, бул. “Копривщица “ и бул. “Свобода “.

От " Бизнеса за Пловдив " оферират и обезпечаване на „ зелена вълна “ на светофарите по съществени транспортни артерии, при нужда въвеждане още веднъж на цифровите броячи на светофарите, което ще облекчи трафика, а и ще понижи излъчванията на нездравословни газове от транспортните средства;

Отправените рекомендации от членовете и специалисти на Сдружение с нестопанска цел “Бизнесът за Пловдив “ до общинската администрация целят облекчение на транспортния трафик и преобразяване на Пловдив в по-привлекателен град за неговите поданици и за гостите на града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР