Указът, който помага на клубовете от Серия “А да плащат

...
Указът, който помага на клубовете от Серия “А да плащат
Коментари Харесай

Италианският сенат раздвоен за данъчните облекчения за отборите от Серия “А”

Указът, който оказва помощ на клубовете от Серия “А ” да заплащат неизплатените си задължения към държавното управление на вноски, беше атакуван от членовете на италианския Сенат на Републиката.

Решението е уголемение на системата, която беше въведена по време на пандемията от COVID-19, с цел да помогне на футболните тимове да изплуват на повърхността от рецесията.

Изготвен от сенатора и президент на Лацио Клаудио Лотито, той разрешава на клубовете да заплащат дължимите си налози и вноски на вноски в продължение на няколко години.

„ Този ​​указ ще остане в историческите книги, тъй като съумя да обърка безусловно всичко “, сподели сенаторът от Демократическата партия Карло Котарели по време на дебата.

„ По създание това е преимущество за тези, които в никакъв случай не са плащали налозите си. Всъщност да им позволим да разпределят разноските за четири или пет години е по-скоро като пряк подарък. ”

„ Ако това е допустимо за футболните клубове, за какво да не го позволим за всички, в това число чиновниците на бизнеса? “

Указът също е злепоставен и измежду самите футболни среди. Представители на Фиорентина и Наполи бяха намерено срещу, потвърждавайки, че сходна мярка ще награди клубовете, които не са съумели да балансират счетоводството.

Министърът на спорта Андреа Абоди също съобщи, че няма да е известно за необятната аудитория клубовете да се третират по-специално.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР