Ужасяващо убийство потресе жителите на село Глоджево, Русенско. 22-годишна жена

...
Ужасяващо убийство потресе жителите на село Глоджево, Русенско. 22-годишна жена
Коментари Харесай

Мъж е задържан за убийство по жесток начин на съпругата му в Русенско


Ужасяващо ликвидиране потресе жителите на село Глоджево, Русенско. 22-годишна жена умря в болничното заведение в Русе, откакто е била намушкана смъртоносно с нож от брачна половинка си, осведоми bTV.

В сериозно положение са родителите й, които също са тежко ранени след скандал в дома им. Полицията е задържала 27-годишния брачен партньор на младата жена.

Сигналът за тежкия случай е подаден малко преди 7:00 ч. сутринта от чиновник в прилежащата бензиностанция, който чул крясъци.

На място са изпратени екипи на полицията и три коли за спешна помощ на „ Спешна помощ “. Те разкрили в къщата и пред нея възрастни мъж и жена и щерка им, които били с многочислени прободни рани от нож.

Пострадалите – всички в тежко положение, са били откарани в незабавното поделение на болничното заведение в Русе, където са оперирани по неотложност.

Въпреки напъните на лекарите и прелятото голямо количество кръв, 22-годишната жена е изпаднала в мозъчна гибел и е умряла.

Родителите й – на 44 и 45 години, са в реанимация с заплаха за живота. През целия ден на мястото на нещастието се правиха огледи от полицията, а съседите бяха потресени.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР