Ужасяващо убийство на бебе е станало в Кърджали, а виновниците

...
Ужасяващо убийство на бебе е станало в Кърджали, а виновниците
Коментари Харесай

Потрес в съда! Труп на изхвърлено бебе до тоалетна в Кърджали почерни града, Исмаил и Наджие се оправдават нелепо за убийството!

Ужасяващо ликвидиране на бебе е станало в Кърджали, а виновниците към този момент са изправени пред съда. Трупът му е открит пренебрегнат в шубраци до социална тоалетна в кърджалийския квартал „ Възрожденци ”. „ Аз изхвърлих бебето самичък. Виновен съм, скърбя! ". Това разгласи единствено преди минути в съда Исмаил Муса-братът на Наджие, чието бебе бе намерено мъртво в храстите, написа 24rodopi.com.



Исмаил призна, че самичък е направил всичко, като е излъгал сестра си, че бебето е в болница. След като трупът пък бил открит, Исмаил се уплашил и признал за лъжата. Двамата със сестра му решили да поемат виновността, с цел да „ смекчат събитията ".


„ Отидох в жилището на вуйна да умря и виждам има бебе. Обадих се на сестра ми. Тя пристигна и попитах на кого е това бебе. Тя сподели, че не е нейно и аз й повярвах. Казах да го закараме в болничното заведение, само че тя не искаше. Не искаше и да се обадим в полицията. Аз след това отидох на работа, а сестрата сподели бебето да остане в блок №3. Към осем часа вечерта се върнах в жилището, взех бебето, сложих го в черна найлонова торба, излязох и го оставих до „ Сердика ". Исках някой да го откри. Оставих го и се прибрах в къщи. Излъгах сестра ми, че съм го занесъл в болничното заведение. След няколко дни като разбрахме, че бебето е открито се уплаших и признах на сестра ми всичко. Признавам си-виновен съм. Съжалявам ", съобщи Исмаил. Той обаче не можа да отговори на съдията за какво не е оставил детето пред жилищен блок, като е желал да бъде открито.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР