Ужасяващи кадри улавят момента, в който куче нападна котка до

...
Ужасяващи кадри улавят момента, в който куче нападна котка до
Коментари Харесай

Болен момент куче разкъса котка до смърт, след като „собственикът вдигна домашен любимец през оградата, за да атакува“

Ужасяващи фрагменти улавят момента, в който куче атакува котка до гибел, откакто притежателят сякаш „ подвигна кучето през портата “, с цел да аргументи офанзива.

Според видеото притежателят избутва кучето през оградата, преди то да нападне смъртоносно котката, преследвайки я из региона. Кучето изглеждаше приблизително огромно и притежателят беше забелязан да стои зад портата в Халифакс - наблюдавайки сцената.

Около шестдесет секунди по-късно кучето се връща при притежателя си, до момента в който жена живее наоколо излиза от собствеността си, с цел да проверява. Жена, която познава притежателя на котката, Амина Ислам, показа фрагментите онлайн. Тя сподели, че котката за жалост е умряла тридесет минути по-късно от офанзивата заради „ вътрешен кръвоизлив “.

В обява тя твърди, че притежателят „ безчувствено “ е следил случая и че кучето е „ изключено “ -каишка. " Тя твърди: „ В началото на видеото е явно, че притежателят съзнателно е вдигнал кучето си над портата, видимо с цел да улесни офанзивата против котка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР