Ужасяващи кадри показват момента, в който огромна акула напада лодка

...
Ужасяващи кадри показват момента, в който огромна акула напада лодка
Коментари Харесай

Чудовищна бяла акула атакува лодка като „невероятен“ момент, уловен от камера

Ужасяващи фрагменти демонстрират момента, в който голяма акула атакува лодка на човек, до момента в който пътува към крайбрежията на Нова Зеландия.

Колин Макрей, от Оукланд, Нова Зеландия, плавал покрай остров Стюарт, когато пет огромни бели акули почнали да кръжат към дребната му лодка. Една от акулите, за която се счита, че тежи над 1100 кг (173-ти), се изстреля от водата няколко пъти, до момента в който продължи да хапе част от лодката.

Г-н MacRae остана изумен, защото акулата големи челюсти се появиха на метри от лицето му. А шокиращи фрагменти от камера, снимани от GoPro на пръчка, демонстрират по какъв начин акулата плува под водата и хапе гърба на бялата лодка. Капитанът на лодката остана угрижен и обезпокоен след нападението на акула, само че никой на лодката не е потърпевш. Г-н MacRae качи видеото в Instagram и то беше гледано повече от 900 000 пъти.

„ Наистина най-лудото нещо, което съм виждал на лодката си. 5 огромни бели акули кръжат и хапят лодката край остров Стюарт, Нова Зеландия “, написа той....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР