Ужасяващи кадри показват как самолети се мъчат да кацнат на

...
Ужасяващи кадри показват как самолети се мъчат да кацнат на
Коментари Харесай

Самолети на летището в Обединеното кралство се борят с ветровете на бурята Герит, за да кацнат, докато Хийтроу е засегнат от хаоса при пътуването

Ужасяващи фрагменти демонстрират по какъв начин самолети се мъчат да кацнат на летище Бристол, до момента в който свирепите ветрове връхлетяха нацията по време на нашествието на бурята Герит.

Мощните ветрове означаваха, че един аероплан трябваше да направи три опита, преди да успее да кацне, до момента в който други наподобява се люлееха от едната страна на другата, до момента в който деликатно направляваха по пистата, съгласно отчетите. Плашещите фрагменти, споделени от Sky News, демонстрират три самолета, които се борят със мощните пориви, с цел да създадат безвредно кацане.

На други места летище Хийтроу също анулира някои полети, защото бурното време раздруса Обединеното кралство през цялата сряда. Съобщава се, че 18 полета са били анулирани заради ограничавания на контрола на въздушното придвижване. Твърди се, че това са пътувания за връщане до Абърдийн, Единбург, Глазгоу, Джърси и Манчестър и до Барселона, Берлин, Мадрид и Париж Шарл дьо Гол.

Говорител на British Airways сподели: „ Извинихме се на нашите клиенти за спиране на т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР