Ужасяващата терористична атака в Ню Йорк е била предизвестена. Причината

...
Ужасяващата терористична атака в Ню Йорк е била предизвестена. Причината
Коментари Харесай

Предизвестен ужас! Още в понеделник джихадистка медия е обявила с окървавен ятаган, че ще има атентат на Хелуин

Ужасяващата терористична офанзива в Ню Йорк е била предизвестена. Причината е, че още в понеделник джихадистите са призовали към гнет. Анализатори на тероризма означиха, че в понеделник френска проджихадистка медия е отправила опасност за Хелоуин, като е показала и датата за офанзива в известие в акаунт в туитър, обвързван с Ислямска страна, оповестява в. " Ню Йорк таймс ".

На самото известие се е виждал ятаган, от който се е стичала кръв над Айфеловата кула. Терористите са призовали да се извършат атентати сходни на тези в Париж, Лондон и Ница против хората, които честват Хелуин.



Припомняме, че 29-годишният Сайфуло Саипов се вряза с пикап във велоалея в Ню Йорк. Сайфуло е преселник от Узбекистан по лотарията Зелена карта и таксиджия в Uber. След като насочил транспортното средство и помлял хората, той слязъл и след къса гонитба е прострелян в корема от служител на реда. Според очевидци на нещастието той е крещял " Аллах акбар! "

Инцидентът става близо до небостъргача One World Trade Center, издигнат на мястото на сринатите през 2001 от терористи джихадисти кули-близнаци WTC. На асфалта остават 8 натрупа, 11 са ранените. Атаката идва часове преди зрелищния церемониал за Хелоуин в Манхатън.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР