Ужасяващата поредица от масови зверства, извършвани от украинците, за да

...
Ужасяващата поредица от масови зверства, извършвани от украинците, за да
Коментари Харесай

Michael Antony: Западът иска ли война с Русия?

Ужасяващата поредност от всеобщи зверства, осъществявани от украинците, с цел да обвинят Русия и да им бъдат изпратени повече оръжия, ескалира с тревожна скорост. Бяха разкрити подправени атентати в родилния дом в Мариупол и подправените бомбени атентати в Мариуполския трагичен спектакъл (и двете разкрити от бежанци от Мариупол, в това число бременната млада дама, употребена като подправена жертва от Азов, която се прибра в Донецк и описа всичко) последвано от извънредно тежки военни закононарушения.

Клането на проруски „ колаборационисти “ от нацистки екстремистки членове на полицията за сигурност, до момента в който те „ почистваха “ Буча два дни след напускането на съветските войски, и ракетната офанзива „ Точка-У “ против гара Краматорск доведоха броя на починалите до няколкостотин.

Зеленски разгласи, че предстоят още ужаси, което значи, че неговите главорези към този момент са направили още кланета. Какво се надяват МИ6 и Централно разузнавателно управление на САЩ да реализират, като тласкат своите нацистки марионетки в тази акция на военни закононарушения под подправен байрак?

Призивът на Борис Джонсън към съветския народ да разбере за тези зверства от западните медии и да научи какво прави тяхното държавно управление е изключителна демонстрация на самозаблуда, самозаблуда или цинична макиавелистка неистина. Наистина ли счита, че съветският народ може да бъде уверен (както неговите лични „ овце “), че съветската войска стреля по цивилни (които носят проруски бели ленти на ръката в символ на поддръжка за съветските войници) и по-късно оставя телата им да лежат в по средата на основните пътища, с цел да могат да бъдат употребявани от врага за агитация? (Това е комбинацията от зло и нелепост, която е нормалната расистка подигравка на МИ6 на руснаците. )

Смята ли, че съветският народ не е бил изчерпателно осведомен за изтезанията на Азов и всеобщите убийства на „ проруски колаборационисти “ всякога, когато съумеят да си върнат територия във войната в Донбас през последните осем години? И мисли ли, че съветският народ не е наясно, че ракетата, която удари гара Краматорск, чийто корпус е показан като доказателство, ракетата Точка-У, от години се употребява единствено от украинците, а не от руснаците?

Че е употребена единствено преди две седмици от украинците при кървава офанзива на улица в Донецк и в никакъв случай не е бил употребен от руснаците в сегашните боеве? Освен това, в чий интерес би било да убиват цивилни на гара и да крещят за вражеско безчовечие? Ако руснаците го създадат, това ще им донесе ли още оръжия, повече поддръжка, ще има ли още наказания за техните врагове?

Ами украинците? Джонсън наясно ли е, че неговите нагли неистини и клюки, са надалеч от това да подклаждат протест в Москва и единствено още повече вбесяват съветския народ, до момента в който те не подбуден държавното управление си да направи всичко належащо, с цел да завоюва тази битка против нацистката сган в Киев, без значение на каква цена?

А техните медийни подставени лица, които потискат всевъзможни подозрения за техния подправен роман? Искат ли да разсънят такова истерично отвращение измежду западната общност с промити мозъци, че да изискат отстраняването на Русия от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации? Разбират ли те, че в случай че съумеят, това ще значи завършек на Организация на обединените нации и на всяка форма на интернационално право и ще разделят света на два блока, доста по-непримирими, в сравнение с по време на Студената война?

Или просто желаят повече и по-мощни оръжия, изпратени на украинците? Разбират ли, че това ще значи доста повече бомбардировки от Русия на пътища и железопътни линии в Западна Украйна и спиране на всички пътища за бягство за цивилни? Или желаят да оправдаят влизането на войски на НАТО в Украйна, с цел да вземат участие във войната и да предотвратят идното заличаване на украинската войска в Донбас?

Или ви вълнува концепцията просто да наложите тази фикция за неразрешена за полети зона? Разбирате ли, че неразрешената за полети зона ще значи, че Русия нанася удари освен по самолетите, които влизат в нейното въздушно пространство, само че и по базите, от които изхвърчат те в страните от НАТО? Че това ще значи пълномащабна война в целия континент?

Проблемът с пропагандата за истерични зверства е, че прави мира неосъществим. Това беше казусът през Първата международна война: представянето на германците като чудовища в английските медии изключваше опцията за съглашение с договаряния.

Но английската агитация през днешния ден е още по-лоша: освен съветските войски са военни нарушители, само че и са некомпетентни, деморализирани и гладуват и умират всеобщо. Тази двойна имитация на действителността ще ускори английския и американския напън върху Зеленски да не договаря, да не прави отстъпки, да не разрешава на руснаците каквато и да е форма на победа над тяхната незаконна експанзия.

Териториалните отстъпки към Русия ще бъдат непрекъснато непризнати от членовете на НАТО. Натискът ще бъде непрекъснато върху всяко бъдещо украинско държавно управление да възобнови войната, да победи тези некомпетентни, дезорганизирани военни нарушители и да си върнат законните граници на Украйна. Въпросът е дали държавните управления на НАТО са толкоз опиянени от личната си агитация за неуспехите на съветската войска, че ще стартират да имат вяра, че стохилядната мощ на НАТО в Германия и Полша е подобаваща за това и може да избави украинската войска от проваляне.

Това би било сериозна неточност, като се имат поради запасите на Русия. Русия не може да си разреши да загуби този спор. Това не би било просто районно затруднение към неговите „ експанзионистични проекти за възобновяване на Съюз на съветските социалистически републики “, както го показват фантазиите на НАТО. Не, това би било екзистенциална опасност. Ако Украйна излезе от тази злополука в положение, в което към момента може да бъде преустроена от страните от НАТО в платформа за нуклеарна офанзива против Русия, на пет до 10 минути полет на ракета от Москва, това е опасност за оцеляването на Русия като нация.

Западът се затваря в ъгъла със своята обезумяла пропагандна акция. Опасността е, че тази невъзможност – невъзможността да се договаря с военнопрестъпници, които във всеки случай са некомпетентни губещи, които могат да бъдат победени с малко повече старания – може да се трансформира в мощно западно предпочитание за гибел.

Дали Съединени американски щати са решили, че унищожаването на Европа посредством война на целия континент ще я подложи вечно под нейното ръководство (както направиха през 1945 г.) и ще значи трайно намаляване на Русия? И за Китай също, защото Европа е главен пазар и за двете стопански системи (и отклоняването на безсмислените хрумвания на Европа към тях предизвика тази рецесия.)

Американската империя решила ли е, че окончателният метод да подчини Европа на своята воля не е любовно да разшири отбраната си още един път против нечестивия людоед на изток, а в действителност да осакати Европа, да я сведе до раздърпана кошница, посредством брутална война с людоеда, която ще я научи един път вечно да знае къде е нейният интерес?

С други думи, защитавате я вечно от изнасилвача в съседство, като позволите на изнасилвача да я има по неприятен метод най-малко за една седмица. Това може да е в основата на този вманиачен, гибелен ентусиазъм към военна интервенция, подхранван от сюжетите за зверства, в които МИ6 е подобен занаятчия.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР