Ужасяваща“ тенденция за партита за разкриване на пола е неволно

...
Ужасяваща“ тенденция за партита за разкриване на пола е неволно
Коментари Харесай

Птици се убиват за „модерни“ партита за разкриване на пола в жестока вирусна тенденция

„ Ужасяваща “ наклонност за празненства за откриване на пола е несъзнателно ликвидиране на птици, с цел да получават лайкове в обществените медии.

RSPCA издаде внезапно предизвестие към бъдещите родители, откакто гълъб, затрупан с розова багра, умря в Корби, Нортхамптъншир. Шефовете на хуманното отношение към животните се опасяват, че то е било боядисано като част от мода, подхранвана от обществените медии - станала известна в Съединени американски щати - която включва стартиране на птици, боядисани в розово или синьо на празненства, с цел да разкрият пола на неродено дете.

Както както и цветното багрило, съдържащо отрови, които са нездравословни за животните, преобразяването може да направи птиците по-уязвими за хищници и по-вероятно да бъдат „ подхванати “ от личния си тип. В този драматичен случай гълъбът беше съществено зле и гладуващ, когато беше откаран в болница за диви животни в Лестършър и не оцеля.

RSPCA има вяра, че казусът става все по-разпространен в Обединеното кралство. Говорител на организацията сподели: „ П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР