Ужасяваща семейна трагедия се разигра в тексаския Далас. Хиругът Кристофър

...
Ужасяваща семейна трагедия се разигра в тексаския Далас. Хиругът Кристофър
Коментари Харесай

Страшна драма в Далас! Уважаван хирург застреля дечицата си, а после се самоуби, защото...

Ужасяваща фамилна покруса се разигра в тексаския Далас. Хиругът Кристофър Даусън умъртви двете си деца, а по-късно простреля и себе си. Както обяснил в предсмъртното си писмо – направил това, тъй като се страхувал, че момиченцето и момченцето са наследили депресията му.

Майката на децата Рейчъл чула шума от стрелбата към 7. 30 в събота сутринта. Когато излязла от спалнята да види какво се случва, се сринала. Намерила трупчетата на децата си. Веднага извикала поиция и кола за спешна помощ, само че към този момент било късно – всички били мъртви.



Драмата била обвързвана с депресивните положения на бащата, който от години се опитвал да се избави от тях. Независимо от ужасяващата си постъпка, той бил разказан като „ обичащ родител, който прекарвал всяко свободно време със сина и дъщеричката”.

Оказало се, че 9-годишния Люк също се борил с меланхолия като татко си. „ Крис помагаше на Люк и беше унищожен от мисълта, че той ще израсте и ще стане същия като него”, настояват роднините на хирурга. Децата и бащата били заровени в един и същи ден.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР