Ужасяваща каскада е станала на международен път Е-79 между Монтана

...
Ужасяваща каскада е станала на международен път Е-79 между Монтана
Коментари Харесай

Мазало на Е-79! Турски ТИР помете аварирала кола, завлече я в дере и я смачка като консерва /снимки/

Ужасяваща каскада е станала на интернационален път Е-79 сред Монтана и Видин, научи BulNews.bg. ТИР е помел аварирала кола, запратил я в дере, при което паднал върху нея и я размазал като палачинка.
Инцидентът е станал към 19.20 часа нощес в региона на село Медовница. 48-годишен турчин управлявал влекач „ Волво “ с прикачено полуремарке. Движейки се с несъобразена с пътните условия скорост на влажен асфалт, при нахлуване в десен завой с надлъжен надолнище, водачът изгубил надзор над ръководството. Товарната комбинация поднесла, навлязла в насрещната лента, и излязла вляво от пътя.
При каскадата задната лява част на полуремаркето блъснала аварирал отвън платното лек автомобил „ Мерцедес “ със софийска регистрация. Колата била повлечена от огромната машина в крайпътно дере, а върху нея се стоварило ремаркето, като я смачкало като консервена кутия.
Цяло знамение е, че зрелищният случай се е разминал без жертви. Пътниците в авариралия „ Мерцедес “ били слезли от колата и стояли в профил. Те били пометени и също запратени в дерето, само че се отървали на косъм.
Линейки закарали потърпевшите във видинската болница за прегледи. 31-годишният водач на автомобила е получил фрактура на рамото. Неговата спътничка – 52-годишна жена, пък е с фрактура на глезена. След оказана здравна помощ двамата са освободени за домашно лекуване. Турският лидер е настанен за лекуване в болничното заведение с комоцио.
Пътни служители на реда тествали на място с дрегер двамата водачи, като пробите им не отчели съществуване на алкохол. Дежурна оперативна група направила оглед на местопроизшествието, по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР