Ужасяваща грозотия бе избрана за Мисис Русия 2023. Моделът и

...
Ужасяваща грозотия бе избрана за Мисис Русия 2023. Моделът и
Коментари Харесай

Сделано в СССР: Страшна грозотия стана Мисис Русия 2023

Ужасяваща грозота бе определена за " Мисис Русия " 2023. Моделът и певица Наталия Оскар бе коронясана като най-привлекателната омъжена жена в Москва преди дни. Снимките на Наталия без фотошоп обаче шокираха даже самите руснаци, които по традиция считат, че " нашето си е най-хубаво ". В обществените мрежи и медиите се появиха унищожителни изявления по адрес на новата " Мисис Русия ", както и апели купата да й бъде неотложно отнета.

Наталия Оскар беше една от 83-те претендентки за короната. Тя е родена в Далечния изток, само че идва да завоюва известността си в Москва. Оскар изпя песента си " I`m Your Mrs. Russia " на финала, което единствено подхрани слуховете, че успеха й е купена. Оказа се, че страшилището е омъжено за локален баровец, доближен до властта в Кремъл.

Омразата измежду руснаците стартира директно след публикуването на фотоси на победителката от състезанието. Без фотошоп и филтрите на Инстаграм и Facebook тя изглеждаше общително казано непривлекателна за феновете. И тъй като няма по какъв начин да изразят мнението си за войната на психопата Путин в Украйна, като отдушник на гнева на московчани служи грозната им мисиска. Хиляди руснаци са гневни от очевидната насмешка с състезанието и недоволстват против оповестената за най-красивата омъжена тяхна сънародничка.

Нас в случай че питате, в действителност си я заслужават! Точно Наталия Оскар е същинското лице на Русия през днешния ден - чудовище, което несполучливо пробва да се маскира на нещо красиво и привлекателно. Идеална за Мартин Карбовски и Петър Волгин...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР