Ужасяваща гледка след измиването на улица Михаил Колони във Варна.Още

...
Ужасяваща гледка след измиването на улица Михаил Колони във Варна.Още
Коментари Харесай

Потрес във Варна: Цистерна изпочупи паветата на улица Михаил Колони и Шишковата градинка, докато мият

Ужасяваща панорама след измиването на улица " Михаил Колони " във Варна.

Още при реализирането на плана се видя, че това решение е прекомерно некачествено и надали ще издържи във времето. След всеки дъжд елементи от улицата потъват, а паветата излизат сами. 



Граждани показаха какви са вредите след минаването на цистерната.

" Тази заран, до момента в който мият площада с цистерна малко са поразбили “перфектно ” подредените павета в пешеходната зона над Шишковата градинка, написа жител в " Забелязано във Варна ".

" Не е това новината, обаче.



Новината е, че в 8:30 на мястото към този момент имаше екип, който работеше по намирането на решение и беше угрижен дали и какво ще бъде качено в обществените мрежи.

Това за мен е сигурен белег, че някой държи сметка на тези хора за метода, по който правят работата, за която им се заплаща с пари на жителите. Също по този начин, значи, че 1. Има от ден на ден жители, които споделят проблемите; 2. Някой се интересува от споделените от жителите проблеми.



Та, минах единствено да кажа, че аз виждам някаква светлина в края на тунела.

Дано тази наклонност продължи! ", показва той.

Следват и мнения:

" Не знам каква светлина виждате, само че в целия град има отворени свиреп дупки от седмици на основни артерии и никой не наподобява обезпокоен. "

" Браво!!! Перфектен пост!!

Виждаме “Промяната ” ще се оправим! Започнаха от преасфалтиране на мястото на случая в Аксаково???!!! Гордея се с нашите Велики Ръководители! "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР