Ужасяващ смъртен случай потресе дори и опитни полицаи от Враца,

...
Ужасяващ смъртен случай потресе дори и опитни полицаи от Враца,
Коментари Харесай

Кон с каруца влачи труп на жена

Ужасяващ смъртен случай потресе даже и опитни служители на реда от Враца, написа локалното издание BulNews.bg. На тел.112 е бил получен сигнал за кон с каруца, който влачи мъртвец на човек по пътя към близкото село Чирен.

Пристигналите на мястото служители на реда заварили ужасяваща панорама. За каруца, теглена от кон, било вързано окървавеното тяло на жена, което била със свалена кожа от триенето в земята и асфалта. До нея бил 81-годишният Димитър Танов Денов от Чирен, който индиферентно попитал ченгетата дали ще му оказват помощ да закара остатъците от нея до дома й.

Пред слисаните криминалисти възрастният мъж обяснил, че през вчерашния ден е наел 64-годишната Иванка Иванова Дамянова да пласти сено в равнищата му покрай естествения феномен Божия мост. В най-голямата горещина тя била оставена на полето да работи. Сутринта дядото потърсил в дома й дамата и откакто видял, че я няма, тръгнал към парцела си, където заварил умряла своята работничка. Тъй като нямал сили да я натовари на каруцата, решил да я върже към нея и да я влачи до Чирен.

Така минал към 2 км. преди да стъпи на пътя за селото, където ужасени водачи станали очевидци на ужасяващата панорама и неотложно подали сигнал на незабавния телефон 112. Кървави дири могат да се видят пътят, откъдето е предходна каруцата с натрупа на умрялата жена, която е останала без облекла.

Мястото на кървавата панорама към този момент е отцепено от полицията, като се чака всеки момента за стартират работа криминалистите. На този стадий се работи по версията, че дамата е умряла през вчерашния ден от топлинен удар.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР