Ужасяващ случай потресе американския щат Масачузетс. 37-годишният Кристофър Фратантонио извършил

...
Ужасяващ случай потресе американския щат Масачузетс. 37-годишният Кристофър Фратантонио извършил
Коментари Харесай

Потресаваща жестокост: Мъж убил съпругата си, докато спяла с децата, и изпратил на приятелите си снимка с нейния труп

Ужасяващ случай потресе американския щат Масачузетс. 37-годишният Кристофър Фратантонио направил грубо закононарушение, за което е наказан на пожизнен затвор.

Кристофър Фратантонио се хвърлил върху спящата си жена и няколко пъти нанесъл удари на бедната жена с кухненски нож. След това направил две фотоси с телефона си и ги изпратил на приятелите си. В известието си той попитал дали те ще могат да се погригат за шестгодишната щерка и двагодишния му наследник. В същото време, самите деца са били у дома по време на закононарушението. Според прокурорите, синът е попаднал на една от фотосите, а ножът към момента стърчал от гърлото на дамата, когато пристигнала полицията.



" Той разреши на децата си да видят по какъв начин раздира тялото на майка им с ръцете си ", споделя Иън Маклати, брат на Мери

Жертвата, 35-годишната Мария Фратантонио е възпитател. Майка й, Джоан Килбърн, споделя, че Кристофър непрестанно тероризирал щерка й, криел парите и проследявал всяка нейна стъпка. С грижата за децата в този момент ще се заемат Джоан и брачният партньор й.

" Семейството и аз в никакъв случай няма да се възстановим от загубата, сърцето ми се раздира всеки ден. Дъщеря ми беше нежна, грижовна и деликатна майка и отличен преподавател ", споделя Джоан.



Въпреки всичко, юристът на Фратантонио упорствал, че клиентът му има душевен проблеми. Кристофър страдал от нескончаем пост-травматичен стрес, защото бил полово измъчван като дете. И също по този начин претърпял две разтърсвания на мозъка и няколко пристъпа на меланхолия. Освен това, по неговите думи, нарушителят декларирал, че нямал желание да убие никого.

" Аз даже не съм считал да го направя. Не желаех да го направя, бих предпочел да се самоубия ", споделя Кристофър Фратантонио.



Независимо от претенциите на отбраната, Кристофър Фратантонио е приет за отговорен за ликвидиране от първа степен във Върховния съд на окръг Барнстейбъл. Мъжът беше наказан на пожизнен затвор без право на предварително освобождение.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР