Ужасяващ инцидент, завършил с фатален край, е станал на 25

...
Ужасяващ инцидент, завършил с фатален край, е станал на 25
Коментари Харесай

Ток от уличен стълб уби куче в София

Ужасяващ случай, приключил с съдбовен край, е станал на 25 ноември в София.

Около 22:30 ч. Ася Михайлова и половинката й са разхождали кучето си по бул. " Черни връх ". Разходката обаче завършила по драматичен метод - кучето им, чиято порода е Голдън ретрийвър, било покосено от ток и починало.

Трагедията е станала до електрически дирек, а Ася и семейството й скърбят за гибелта на домашния им любим.

" По това време валеше щедро сняг, а както знаем, водата е проводник. Просто минавахме около стълба, Барли изпищя няколко пъти и се свлече. Първоначално помислихме, че си е набол лапата на нещо. Но когато го прегърнах през тялото му вибрираше ток и го издърпахме на метри настрана, с цел да спрат вибрациите ", отбелязва тя.

Със сълзи на очите дамата споделя, че кучето й е умряло за секунди.

" Да, нямаше забележими стърчащи кабели, само че не е нужно да има таква, с цел да протича ток. Не сме снимали, тъй като не ни беше до фотоси ", прибавя тя.

Асе е безапелационна, че виновните иституции би трябвало да ревизират всеки един дирек и в случай че се открият повреди - те да бъдат остранени.

" Ръцете, с които прегръщах натрупа му, бяха изтръпнали до горе в продължение на часове по-късно. Благодаря още един път на дамата с кученцето, която спря и оказа помощ на двама непознати да приберат вкъщи мъртвото си куче! ", написа Ася Михайлова в обществената мрежа Фейсбук.

В обявата не се прецизира в коя част на бул. " Черни връх " е станала нещастието. А коментиращи обявата посъветваха Ася да заведе дело срещу Столична община.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР