Ужасяващ инцидент с влак отне живота на още един млад

Ужасяващ инцидент с влак отне живота на още един млад ...

Ужасяващ инцидент! Спортът потъна в траур. Влак е премазал.Ужасяващ инцидент с влак отне живота на още един млад спортист. Само дни след трагедията с млад футболист в Русия, сега става ясно, че 14-годишният хокеист от град Молодечно също е бил прегазен от преминаваща железница. Жертвата е Андрей Мицкевич, пише Блиц.

„Момчето отивал на тренировка от 10:00 часа сутринта. Пресичал с велосипеда си жп прелез, но е бил със слушалки и затова не е чул влака. Не мога да проумея как се е случило. Мястото е широко с огромна видимост в двете посоки. Освен това е имало хора, които са ръкомахали и крещели. Болката е голяма.“

Тъкмо бяхме започнали с летните тренировки. Буквално от една седмица работех с отбора. Андрей беше физически здрав и много силен. Много добро момче, играеше стабилно в защита. Всички сме пречупени и ръцете ни треперят. Не можем да проумеем как е възможно това да се случи“, коментира Александър Грекович, който е треньор в школата „Молодечно-2018“.

Както е известно, в началото на седмицата 15-годишният футболист на Зенит-84 (Санкт Петербург) Максим Давлатов също беше сгазен от влак, докато пресичаше жп линия. Той е бил със слушалки на ушите и затова не е чул сигналите на машиниста на електричката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Facebook Google Twitter LinkedIn Email Print