Ужасяващ инцидент с влак отне живота на още един млад

...
Ужасяващ инцидент с влак отне живота на още един млад
Коментари Харесай

Ужасяващ инцидент! Спортът потъна в траур. Влак е премазал

Ужасяващ случай с трен лиши живота на още един млад състезател. Само дни след нещастието с млад футболист в Русия, в този момент излиза наяве, че 14-годишният хокеист от град Молодечно също е бил прегазен от преминаваща железница. Жертвата е Андрей Мицкевич, написа Блиц.

„ Момчето отивал на подготовка от 10:00 часа сутринта. Пресичал с велосипеда си жп прелез, само че е бил със слушалки и по тази причина не е чул влака. Не мога да проумея по какъв начин се е случило. Мястото е необятно с голяма видимост в двете направления. Освен това е имало хора, които са ръкомахали и крещели. Болката е огромна. “

Тъкмо бяхме почнали с летните тренировки. Буквално от една седмица работех с тима. Андрей беше физически здрав и доста мощен. Много положително момче, играеше устойчиво в отбрана. Всички сме пречупени и ръцете ни треперят. Не можем да проумеем по какъв начин е допустимо това да се случи “, разяснява Александър Грекович, който е треньор в школата „ Молодечно-2018 “.

Както е известно, при започване на седмицата 15-годишният футболист на Зенит-84 (Санкт Петербург) Максим Давлатов също беше сгазен от трен, до момента в който пресичаше жп линия. Той е бил със слушалки на ушите и по тази причина не е чул сигналите на машиниста на електричката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР