Ужасяващ инцидент с шофьор на тротинетка е станал във Варна.Очевидец

...
Ужасяващ инцидент с шофьор на тротинетка е станал във Варна.Очевидец
Коментари Харесай

Тротинеткаджия се заби в Голф на пътя за Виница, пристигна линейка

Ужасяващ случай с водач на тротинетка е станал във Варна.

Очевидец твърди, че тротинеткаджия се е забил в лек автомобил " Голф ". Инцидентът се е случил преди към час на пътя за варненския квартал " Виница ".

Светла Михайлова написа в обществената мрежа Facebook, че тротинеткаджията се е движил по средата на пътя.

" Тротинетка с прилежащия й водач се разруши в Голф преди към час на пътя за Виница. При съществуване на чисто нова велоалея, индивидът кара по средата на пътя ", написа Светла.

На място е дошъл екип на Спешна помощ. Тротинеткаджията е откаран в болница. Към този миг не е известно какво е неговото положение.

" Със сирени го взе колата за спешна помощ, нека е добре ", добави още Михайлова.

Жената приключи обявата си, задавайки въпрос: " Ще стартират ли да карат по разпоредбите тия хора? ".

Важно е да се означи, че по време на придвижване електрическите тротинетки са доста уязвими при съществуване на дупки и неравности по пътното платно. Не са редки случаите, при които най-малката грапавина довежда до загуба на надзор и следващ случай. В случая не е известно какво е предизвикало инцидента на пътя " Виница ".

През миналото денонощие двама души са починали при произшествия в страната. Станали са 16 тежки пътни катастрофи. Ранени са 21 души.

От началото на месеца има 711 тежки произшествия с 56 починали и 909 ранени, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. От началото на годината 338 души са починали, 5878 са ранени - при 4464 тежки пътни случая.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР