Ужасният ден, който сте имали, е приключил и най-накрая може

...
Ужасният ден, който сте имали, е приключил и най-накрая може
Коментари Харесай

Червено вино снощи пих: 5 здравословни причини да си сипете и тази вечер

Ужасният ден, който сте имали, е завършил и най-сетне може да си сипете чаша хубаво алено вино, да си извършите маска за лице, да си пуснете обичания сериал и... просто да се отпуснете.

Да, маската и сериалът са супер, само че в действителност аленото вино е това, което в действителност ще ви накара да се почувствате по-добре. Знаехте ли, че с изключение на да излекува вашата пасивно-агресивна сила в края на деня, аленото вино може да ви бъде от изгода по голям брой здравословни способи?

„ Червеното вино съдържа антиоксиданти, изключително полифеноли, обезпечени от гроздето “, споделя диетологът Габи Гертс. „ Доказано е, че полифенолите усъвършенстват сърдечната функционалност и кръвното налягане, като по този метод понижават риска от сърдечно-съдови болести “, прибавя тя.
 image2_16x9.png Декември идва: какво ще се случи на всяка зодия тази зима На фокус
Едно нещо, което би трябвало да имате поради: с цел да постигнете здравословен резултат, не би трябвало да пиете повече от 150 мл. В противоположен случай, споделя Гертс, ще пропуснете потребните му качества – и ще увеличите риска от сериозен махмурлук на идващия ден.

Да, от време на време ни се желае повече, само че имайте поради, че една дребна чаша вино е всичко, от което се нуждаете, с цел да постигнете големи и подкрепени от науката изгоди за здравето.

Ето и кои са те:
 5 изгоди за здравето от аленото вино  5 изгоди за здравето от аленото вино  5 изгоди за здравето от аленото вино  5 изгоди за здравето от аленото вино
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР