Ужасни новини от Северозапада. Четирима, а не трима /каквато беше

...
Ужасни новини от Северозапада. Четирима, а не трима /каквато беше
Коментари Харесай

Ужасът край Монтана! Четирима са жертвите в касапницата

Ужасни вести от Северозапада. Четирима, а не трима /каквато беше първичната информация/, са починалите на Е-79 при злокобната злополука, която стана този следобяд, написа най-големият уебсайт в района „ Конкурент “.

Информацията беше доказана импровизирано от управляващите. Тъй като останките на хората са безусловно натрошени, те ще бъдат вадени на части от колата.

Припомняме, че към 17 часа край село Долна Вереница, на километри от Монтана български ТИР занесе и навлезе в насрещното платно, където размаза приближаващ отсреща „ Фолксваген Пасат “. След удара колата била заклещена като в „ сандвич на слъртта “ от приближаващ зад нея турски ТИР.

На място са починали мъж и жена от Ружинци, съпрузите са на 62 и на 59 година, както и жена на 46 година и щерка й на 22 година от Белоградчик. Всички те пътували към Монтана.

Заради провокирания кървясъл случай е бил арестуван 29-годишен водач на българския ТИР. Най-вероятно той не се е съобразил с ограничаването от 60 км и е навлязъл в десен завой с по-висока скорост, а камионът му е станал като болид на мокрия път.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР